Digikuvaaja tausta googleplus
Jo hyvän aikaa on Facebookista löytynyt Digikuvaajan oma sivu, jolle olen kerännyt kiinnostavia linkkejä ajankohtaisista aiheista. Sivulle on ilmaantunut kiitettävä määrä tykkäyksiä ja siitä rohkaistuneena päätin laajentaa juttutarjontaa myös Twitterin puolelle. Digikuvaaja löytyy Facebookista jo tutuksi tulleessa osoitteessa www.facebook.com/digikuvaaja, sekä nyt myös ensi kertaa Twitteristä osoitteessa https://twitter.com/digikuvaaja.

Sekä Facebookissa, että Twitterissä julkaistaan paljon sellaisia juttuja – ja ennenkaikkea linkkejä – joita ei Digikuvaaja.netin sivuilla pystytä ajan puutteen vuoksi käsittelemään. Twitterin twiitit ovat pääasiassa linkkejä mielenkiintoisiin aiheisiin ympäri internettiä, sekä muiden valokuvaajien ja yhteisöjen twiittejä. Facebookissa julkaistaan tuoreimpia uutisia sekä linkkejä sellaisin juttuihin, jotka herättävät tarpeen kommentointiin julkaisun yhteydessä, ja joita myös lukijoiden toivotaan kommentoivan, sekä uusimpia kuviani gallerian puolelta.

Kaikki uudet Digikuvaajan kirjoitukset julkaistaan myös molemmissa palveluissa (ja näiden lisäksi Digikuvaajan Googe+ sivuilla), joten saat kaikki tuoreet kirjoitukset ja paljon muita juttuja suoraan Facebook-sivullesi tai Twitteriin liittymällä Digikuvaaja.net -sivun lukijaksi painamalla alla olevasta painikkeista. Voit seurata myös sekä Facebookissa, että Twitterissä olevaa Digikuvaajan sisältöä myös tämän sivun kautta, mikäli et halua liittyä palveluiden käyttäjäksi.

Tervetuloa joukkoon kuulemaan uusimpia tuulahduksia valokuvaamisen saralta, sekä vaihtamaan mielipiteitä niistä!

 

2 Vastauksia

Sinullakin on mahdollisuus osallistua keskusteluun!

Olisiko sinulla tähän jotain lisättävää tai kysyttävää, tai oletko eri mieltä jostain?
Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä epäröi, vaan tule mukaan ja jätä kommenttisi rohkeasti!

Osallistu keskusteluun!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.