Tämän kuvan myötä haluan toivottaa kaikille Digikuvaaja.netin lukijoille erinomaisen hyvää ja rauhallista Joulun aikaa! Aina näin Joulun alla tulee viriteltyä milloin minkäkinlaista kotistudiokokeiluja ja valoja ja salamoita. Tavoitteena on ottaa valokuva, josta sitten pitäisi joulukortti saada aikaiseksi ystäville ja sukulaisille. Se ei koskaan ole ollut kovin helppoa. Lapsista pitäisi saada onnistumaan hyväntuulinen ja sopuisa valokuva kortin pohjaksi. Kaikki jotka ovat tätä joskus koittaneet, tietävät että haasteita piisaa.


Oheinen kuva on tämän vuoden satoa, eikä todellakaan ole täydellinen. Laitan sen kuitenkin tähän osoituksena siitä, että ei valokuvaamisen tarvitse olla niin hirvittävän vakavaa, pitää aina olla vähän pilkettä silmäkulmassa… Iidalle vielä iso kiitos mallina toimimisesta.

Ensi vuonna palataan taas uusien aiheiden pariin!

Jouluterveisin,
Teemu

Olen innokas valokuvaaja ja Digikuvaaja-valokuvausblogin perustaja. Kuvaan useille kansainvälisille kuvatoimistoille ja kuviani on nähty myös monissa kotimaisissa lehdissä. Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen teemu@digikuvaaja.net

7 Comments

  1. Jouluterveiset myös sinne ja kuvauksellista tulevaa vuotta.

  2. Oikein mukavaa joulua sinne teille kaikille.

  3. Hyvää Joulua!

  4. Hyvää Joulua – Kuvakasta Vuotta 2016…
    http://eskoalamaunu.blogspot.fi/

  5. Hyvää joulua myös sinulle!

Vastaa