Nyt on huippuhienoja uutisia, JarDigitalin Jarkko on uusi Digikuvaaja.netin yhteistyökumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että Digikuvaaja.netin Youtube-kanavalle on tiedossa lisää sisältöä Jarkon tekemien videotutoriaalien muodossa. Luvassa on ainakin viimeisenpäälle laadukkaita tee-se-itse videoita erilaisten video-, ja valokuvaamistarvikkeiden rakenteluun, ja kuka tietää mitä vielä jatkossa.


Ensimmäisessä Jarkon tekemässä videotutoriaalissa rakennellaan tuulisuojaa mikrofonille. Video löytyy JarDigitalin Youtube-kanavalta, mutta jatkossa videot löytyvät suoraan Digikuvaaja.netin omalta Youtube-kanavalta.

Ja toinen videotutoriaali käsittelee klaffitaulun kokoamista nurkissa pyöriviä tarvikkeita hyväksi käyttäen. Nämä kaksi ensimmäistä tutoriaalia ovat videokuvaamiseen keskittyviä, mutta luvassa on oppaita myös valokuvaustarvikkeiden kokoamiseen.

Toivotamme Jarkon sydämellisesti tervetulleeksi mukaan rakentamaan Digikuvaaja.netistä yhä parempaa digikuvaajien harrastajasivustoa!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Olen innokas valokuvaaja ja Digikuvaaja-valokuvausblogin perustaja. Kuvaan useille kansainvälisille kuvatoimistoille ja kuviani on nähty myös monissa kotimaisissa lehdissä. Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen teemu@digikuvaaja.net

Vastaa