Nyt voit ladata Perfect Effects -ohjelman uusimman version ilmaiseksi käyttöösi. Tarjous koskee 500px-palvelun käyttäjiä, mutta ilmeisesti sen voi hyödyntää kuka tahansa. Sähköpostiosoite pitää antaa vaihdossa, mutta ilmeisesti 500px -jäsenyyttä ei tarkisteta mitenkään.


Perfect Effects toimii yhteen kaikkien suosituimpien kuvankäsittelyohjelmien kanssa. Listalta löytyy tietenkin Lightroom, Photoshop, Photoshop Elements ja Apple Aperture. Kokeilin vuosi sitten ohjelman edellistä versiota, ja päädyin ostamaan koko Perfect Photo Suite -ohjelmistopaketin itselleni. Niin hyvä ohjelma todellakin on.

Jos et ole vielä kokeillut Perfect Effectsiä, niin kipin kapin lataamaan ja testaamaan! Alla on pieni esittelypätkä ohjelman käytöstä.

 

Olen innokas valokuvaaja ja Digikuvaaja-valokuvausblogin perustaja. Kuvaan useille kansainvälisille kuvatoimistoille ja kuviani on nähty myös monissa kotimaisissa lehdissä. Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen teemu@digikuvaaja.net

10 Comments

 1. Hei,
  latasin koneelleni Perfect Effects ohjelman. Ilmoitus tuli, että on ilmainen 30 päivän kokeilu.

  Kuvanäsittely tyssäsi jo ensimmäiseen kuvaan, ohjelma junnasi, eikä suostunut toimimaan.
  Niinpä poistin samantien.

  Monipuoliselta ohjelmalta kyllä vaikutti.

  • Ohjelma vaatii jonkin verran tehoja koneelta jossa sitä käytetään, joten kovin vanhoilla koneilla ei ehkä kannata sitä käyttää. Sarjanumero pitäisi löytyä varmaankin saamastasi sähköpostista. En asentanut tätä ilmaista versiota itselleni, koska se on jo minulla. Uskoisin kuitenkin, että sarjanumero pitää syöttää ohjelmaan, että saa täyden version käyttöönsä.

   • Nyt on uusi tehokas kone, niin ohjelmat pyörii hyvin. Jätin laittamatta tuon 9 version, mutta nyt sain ladattua koneelle "ilmaisen" 9.5 version.
    Sain sen INTUOS PRO TOUCH M TABLETin kylkiäisenä.

    Blogini etusivulla ylinnä olevan navetta kuvan tehostin 9.5 versiolla. Eka kuva jonka käsitellyt Perfect Effectsillä. Täytyy tutustua enempi mitä ohjelma pitää sisällään.

    • Hyvältä näyttää tuo kuvasi. Joo toi 9.5 versio on nykyään ilmainen. Ihan mukiinmenevä ohjelmisto, uutta 10-versiota en ole tosin vielä hankkinut.

 2. Itse olen käyttänyt tämän ohjelman edellistä, 8-versiota. Hyvin käyttökelpoinen ja monipuolinen ohjelma ja omassa koneessa se kyllä toimii todella sujuvasti. Poikkeaako tämä uudempi versio siitä niin paljon että päivitys kannattaisi?

 3. Anonyymi

  Luulenpa, että 500px-jäsenyys tarkistetaan, sillä olisin mielelläni kokeillut tätä kolmisen viikkoa sitten ja jätin sähköpostini, mutta mitään vastausta ei ole tullut.

 4. Anonyymi

  Latasin ilmaisen version, toimii hyvin. Nyt sieltä tarjotaan uutta versiota ladattavaksi tuon päälle, tuleekohan ilmaiseksi vai tuleeko lasku ? Onko kukaan kokeillut ?

 5. Enpä oikein usko, että uusi 9.5 versio toimii ilmaiseksi. Laskua et kuitenkaan siitä saa, ohjelman toimiminen vain loppuu kokeiluajan päätyttyä. Voin toki olla väärässä. Kertokaapa ihmeessä, mikäli uusi versio toimii moitteetta ilmaiseksi.

 6. Anonyymi

  Kyllä tuolla tarjotaan ilmaiseksi myös 9.5 versiota
  http://www.on1.com/500px/

 7. OnOne julkaisi uuden 10 version Photo Suite ohjelmistopaketistaan. Ulkoasu muutui aikalailla, en ole varma menikö parempaan suuntaan…

Vastaa